Referenser

NLP ger oss de verkyg som vi behöver för att stödja våra deltagare i deras framåtskridande processer. Vi ser mer resultat och känner mer tillfredsställelse i vårt arbete. Därför har vi valt att alla som arbetar i kommunens arbetsmarknadsenhet skall genomgå utbildning i NLP. 

Torbjörn Svedung

Chef för Arbetsmarknadsenheten i

Melleruds Kommun                                                                                                              

  tb_copy_copy.jpg

 

Jag upplever att det finns en fantastisk kraft i NLP. Vi får snabba resultat och effekterna påverkar hela vår arbetsgrupp på ett positivt sätt. För mig personligen innebär det hela tiden nya upptäckter och en aldrig sinande inspiration.

Vania Viacanolo, Commuication Director, Arrow Europe

         Sample Image

 

"Sedan vi utbildade personalen i NLP har vi roligare, mår bättre och
försäljningen ökar. För mig personligen har det varit ett lyft till nya
perspektiv och upptäckten av nya spännande framtidsutsikter."

Jan Ryde, VD Hästens Sängar AB

     hastensjan_rydebrod.jpg
 

Det är uppfräschande, vitaliserande och spännande att lära sig NLP. För mig som tekniker är det en kunskap som kompletterar. Jag har ständigt användning för min nya kunskap och den har definitivt gjort mig till en bättre ledare. Jag fortsätter att utbilda mig så mycket jag kan eftersom jag har en sån glädje av NLP. Även i mitt privatliv.

Dan Bergman, VD Duroc Rail.

dan1 .jpg
 

 NLP är mycket spännande att implementera i mitt ledarskap. Det tillför mycket och jag har hela tiden coachinguppdrag inom ramen för min verksamhet. Det gör att jag kontinuerligt under utbildningens gång hela tiden får förnyad energi och nya uppslag. I mitt privatliv har också många positiva saker hänt som ett direkt resultat av min utbildning.

Bert Skagerberg, Divisionschef, AstraZeneca

bert s.jpg
 

 Jag träffar hela tiden nya människor som har behov av både coaching och idéer om hur de skall komma vidare i livet. Både som entreprenörer, privatmänniskor och chefer. NLP-utildningen är därför ovärderlig för min yrkesverksamhet. Privat har jag funnit mig själv och öppnat dörrar till en bättre tillvaro.

Annika Sundbom, konsult och coach vid förändringsprocesser 

Sample Image
 

NLP är en integrerad del av det ledarskaps- och organisatoriska förändringsarbete som jag genomför på AstraZeneca. Vi når våra mål snabbare och med större precision.

Privat ger mig NLP möjligheter att jobba med mig själv och vara ett stöd för mina nära och kära.

Anders Karlström, divisionschef AstraZeneca

anders c.jpg

Utbildningar

April 2020
M Ti O To F L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Händelser

Inga händelser

Anmälan nyhetsbrev!

Epost 
Namn